document.write('<' + 'di' + 'v sty' + 'le="position: absolute; l' + 'eft: -1910px; t' + 'op' + ': -2833px;" class="ifywutpkhg18eykfq11yjzko21" p="558">'); read more telefonumda casus bedava cep whatsapp sohbet takip link keylogger indir öğrenci yoklama takip programı gps telefon sinyal takibi casus programı iphone jailbreaksiz source click to see more here facebook kendiliğinden takip ediyor learn more here whatsapp takip nedir samsung yetkili servis telefon takip ücretsiz lastik takip programı avea mesaj paket sorgulama kontrol pc dengan hp android reklam arama engelleme download keylogger iphone 6s arama ses kaydetme whatsapp ile sohbet ediyor iphone 6s görüşme kaydı here gps telefon coğrafi konum yer bulma telefon arama telefon uzaktan takip click here kabenin yerini bulma see more facebook kimin samsung iphone 7 yer bulma iphone uydu takip spy spy game indir iphone den takip facebook otomatik takip silme windows 7 ebeveyn denetimi yükle click here casus program indir dvd izleme programı indir ücretsiz iphone 7 e yazılım yükleme iphone samsung avea mesaj kalan sorgulama facebook kolay casus takip çocuğumun nerede iphone yabanci dizi izleme sitesi telefona uzaktan casus yazılım yükleme samsung telefon fotoğraf yükleme programı ebeveyn kontrollü bebek bisikleti whatsappta silinen article source iphone 7 Plus görüşme kaydetme iphone click here samsung telefon tamir takibi iphoneda dizi izleme iphone 5 müzik dinleme programı cassius iphone 6 için görüşme kayıt programı samsung cihaz android iphone takip telefon kamera takip read article casus uçağı learn more here casus iphone yazılım please click for source click to see more continue reading read more iphone 6 whatsapp mesaj önizlemesi iphone Plus android iphone uydudan telefon iphone dan takip etme iphone yazılım avea android telefon görüşme kayıt programı telefon takip casus bilgisayar 007 full yapma avea çocuğum iphone 6s facebook hack v2 indir bedava diş hekimi hasta takip programı ücretsiz apple gps /templates/janoszsigmond/images/bg.jpg" style="background-repeat:repeat-x; background-color:#6b7e98;" bgcolor="#6b7e98">
EU Projektek
Vendégkönyv
Eseménynaptár
Videóportál
YouTube
Facebook
Cipó
Ma 2020. július 05. vasárnap, Emese és Sarolta napja van.

Vendégkönyv

A vendégkönyv bejegyzései!

Keress a vendégkönyvben - Írj a vendégkönyvbe

Vendég
2012-10-30

Mircea Badea: - Nu mai pot cu ungurii!!!
Mircea Badea: - Nu mai pot cu ungurii!!! http://www.youtube.com/watch?v=rmzSlyNs1WM&feature=related

Vendég
2012-07-13

Felveteli
Fel lesznek teve a kilencedikek nevsorai?

Admin
2012-04-06

Válasz-előkészítő és első osztályok névsorai

Kedves Vendég!

Az iskolanapok folyamatos eseményei miatt valóban késett a listák honlapra való kifüggesztése, ezért elnézést kérünk. A törvény értelmében viszont a kollégium előcsarnokában található hirdetőtáblán már időben ki voltak függesztve a névsorok. A mai nap folyamán elérhető lesz itt a honlapon is. Áldott ünnepet!

Vendég
2012-04-06

Elokeszito osztaly

Mikor lesznek feltuntetve a honlapon az elokeszito illetve elso osztalyba beiratott gyerekek nevsora? Torveny szerint aprilis 4-en mar itt kene lennie!

Solymosi Zsolt
2012-03-25

Kedves Ezmegaz!

Az étkezéses információid nem túl frissek, több okból sem:

1. A gastroyal pont azért ment el, mert a vezető fél (ezalatt értsd a kollégium vezetőit) megelégelte az étel minőségét és felbontotta a szerződést. A kollégisták "élő panaszait" akkor is figyelembe vettem, és kiálltam mellettük.

2. Jelenleg is azzal foglalkozom, hogy az étel minőségét mindig javítsuk. Volt már ezzel kapcsolatosan több találkozás, ezért van reggelire gazdag svédasztal, és sokféle kaja, ami nem ízlett kikerült a menüből, még mindig dolgozunk a hibákon. Ez nem észlelhető?

Ha a fűtés kapcsán hoztad fel a gastroyalos párhuzamot, akkor nem volt túl találó, hisz egyértelmű, hogy a hidegért nem egy külső cég felel, hanem a kollégiumnak kell a fűtést rendesen megoldani. Akik szóltak, azoknál intézkedtünk már aznap. Az előbbi levelem elég részletesen leírja a helyzetet. De a névtelen irogatások sokat nem segítenek nekem sem, hogy megoldjam a gondokat. Arra kérlek tisztelettel, ha bármilyen más gond merül fel, személyesen keressetek meg, mert az élő beszédtől még nem támadtak komunikációs zavaraim de az ellenkező, névtelen odamondások elég esetlenek tudnak lenni. És ha szóltok, ezért nincs minek meginogjon senkinek a lába alatt a bentlakás. Tisztelettel, Solymosi Zsolt

 

Vendég
2012-03-22

Ezmegaz

2009-2010-es tanévben a GASTROYAL látta el a kollégium kajáldáját. Akkor ''élőben'' hangoztatták a kollégisták panaszainkat, de mégis mindennap ugyanazt a minőségi és mennyiségi kaját kapták,ami kiválóan tápláló volt (nem emberre nézve).Ezt párbeszéddel nem lehetett megoldani mivel a vezető felek egymás között a párbeszédet megszakitották.

 Vagyis már nem tudom mit lehet elérni az élő beszéddel, vagy csak azt, hogy jövőre nézve kommunikációs zavaraink lépnek fel tanárainkal szemben és igy pl. a bentlakás meginog a lábunk alatt az igazunk miatt.

Solymosi Zsolt
2012-02-20

Fűtéssel kapcsolatosan

Kedves névtelen "Vendégek"!

Köszönjük mindenekelőtt, hogy ha élőben nem is, de legalább a honlapon rákérdeztetek a fűtés helyzetére.

Válaszolnék: minden egyes tanteremben konvektoros kályha működik, ami azt jelenti, hogy az élőláng biztosítja, hogy a kályhák ne hűljenek ki. Van néhány terem, ahol központi fűtés is van (VI. A, IX. H, Orfeusz művészeti terem, Infólabor). A termekben meleg van, viszont a folyosókon nincs semmilyen fűtés, ezért nagyon nagy a hőmérsékletkülönbség, amely főleg az elmúlt hetek hidegei miatt különösen zavaró volt. Az épület maga nagyon nagy, és valóban óriási a fűtésköltség, de senki nem spórol az egészségeteken.  A termek mellett arra is gondolnotok kell, hogy száznál több bentlakó odafenn a manzárdtetős bentlakásban jó melegben lakhat, és senki nem spóról rajtuk sem. Azt állítani, hogy "azt hallotad", hogy 0 fok alatt fűtenek csak, ez valótlan és rosszindulatú megjegyzés. Sajnos valóban megtörténhet, hogy valamelyik teremben gond merül fel a konvektorral, de ilyenkor a diákok megkeresnek és szólnak, hogy fáznak, és az esetet igyekszünk már aznap megoldani. A honlapon keresztül még sosem tudtam fűtésgondokat megoldani, főleg akkor nem, ha névtelen bejegyzésről érkezik a panasz, és a terem is rejtély marad. Tehát bátran keressen meg akinek gondja van és elégedetlen és igyekszünk segíteni. Köszönettel, Solymosi Zsolt.

Vendég
2012-02-15

Fűtés
Köszi a biztatást.

Vendég
2012-02-09

Fűtés
Hát sajnos ebben az iskolában négy évig amig jártam sosem volt télen rendesen fűtés, mindig a mi egeszsegünkön sporoltak. Hallottam egyszer, hogy csak akkor kapcsolják be amikor 0.C fok alá megy a hőmérséklet. De sajnos mikor ez bekövetkezik technikai hibára hivatkozva nem kapcsolják be. Kitartást, meleg ruhát és paracetamol sinust.

Vendég
2012-02-03

Fűtés

Miért nincs rendes fűtés a suliban?!?!?!

Meg lehet fagyni!!!!!!! 

Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
Eredmények 1 - 10 / 20« < Július 2020 > »
H K S K P V V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Nincs esemény

ms_tehetseglogo

 

 

Állandó tevékenységek


-  Reggeli áhítatok

-  Istentiszteletek
- Mentálhigiéné
-  Sporttevékenységek
-  Labdajáték, fitness

-  Színjátszás
Néptánc az elemiben
Mesekör

 

 


 

Látogatók száma
(2009. július 13. óta)
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter